Aquest dijous, 29 d’octubre, ha tengut lloc a Playa Garden Hotel&Spa un tast de me ecològic produït per l’Associació de la Producció Agrària Ecològica de Mallorma (APAEMA) en un avançament del que podran trobar els turistes que s’allotgin en un establiment de la cadena hotelera a partir de la temporada alta de l’any que ve.

Amb un segell que el distingeix con a producte local i ecològic, la cadena hotelera promocionarà aquest plat entre els tres milions d’àpats que cada any ofereix als seus clients.

Es tracta d’una iniciativa pionera en la qual Garden Hotels es compromet a adquirir 4.000 ovelles de les 15.000 inscrites a Mallorca com a ecològiques, per mitjà del Consell Balear de la Producció Agrària Ecològica (CBPAE). En aquesta col·laboració, que el conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, Vicenç Vidal, vol potenciar i expandir, participen 27 pagesos.

L’acord rep el suport de la Conselleria per mitjà de la línia de promoció de producte del Pla de Desenvolupament Rural (PDR), fet pel qual s’ha convidat els alts càrrecs que la conformen juntament amb directius hotelers i mitjans especialitzats per conèixer un avançament del producte que el turista podrà trobar al seu plat l’estiu que ve. La fórmula triada ha estat un tast i un maridatge organitzat per Garden Hotels i APAEMA, al qual han assistit una seixantena de persones.